Introduksjon til aluminiumsekstruderingsmaskiner

Aluminiumsekstruderingsmaskiner er industrielt utstyr som brukes til å forme aluminiumslegeringer til forskjellige profiler, vinkler og former.Disse maskinene er avgjørende for å produsere aluminiumsprofiler for ulike bruksområder, inkludert bygg og anlegg, transport og emballasjeindustri.

I denne artikkelen vil vi utforske arbeidsprinsippet til aluminiumsekstruderingsmaskiner, deres forskjellige typer og deres applikasjoner i industrien.

Arbeidsprinsipp for aluminiumsekstruderingsmaskiner

Aluminiumsekstruderingsmaskiner opererer etter prinsippet om hydrostatisk ekstrudering, som innebærer å utsette et solid aluminiumsstykke for høyt trykk for å tvinge det gjennom en dyse.Billetten plasseres i en beholder kalt ekstruderingssylinderen, som varmes opp til en temperatur litt under smeltepunktet.Beholderen settes deretter under trykk ved hjelp av en hydraulisk presse, som tvinger det myknede aluminiumsstykket gjennom dysen for å oppnå en bestemt form.

Typer aluminiumsekstruderingsmaskiner

Det finnes ulike typer aluminiumsekstruderingsmaskiner basert på tiltenkt bruk og kapasitet.De to hovedtypene av aluminiumsekstruderingsmaskiner er direkte ekstrudering og indirekte ekstrudering.

Direkte ekstrudering

Ved direkte ekstrudering varmes emnet opp direkte i ekstruderingssylinderen ved hjelp av et varmeelement eller induksjonsspole.Emnet skyves deretter direkte gjennom dysen av den hydrauliske pressen.Denne typen ekstrudering er egnet for å produsere profiler med enkle tverrsnitt og rette seksjoner.

Indirekte ekstrudering

Ved indirekte ekstrudering varmes emnet opp i en separat ovn før det plasseres i ekstruderingssylinderen.Sylinderen varmes deretter opp ved hjelp av et indirekte varmesystem som induksjonsspoler eller elektriske varmeovner.Indirekte ekstrudering er egnet for å produsere profiler med komplekse tverrsnitt og de med rette og buede seksjoner.

Bruksområder for aluminiumsekstruderingsmaskiner

Aluminiumsekstruderingsmaskiner er mye brukt i ulike bransjer, inkludert:

Bygg og Anlegg

Aluminiumsekstruderingsmaskiner brukes til å produsere profiler for vinduer, dører, gardinvegger og andre bygningskomponenter.Disse profilene er lette, sterke og korrosjonsbestandige, noe som gjør dem ideelle for konstruksjonsapplikasjoner.

Transport

Aluminiumsekstruderingsmaskiner brukes til å produsere profiler for kjøretøy som tog, busser og biler.Disse profilene er lette og kan bidra til å redusere drivstofforbruket samtidig som de forbedrer bilens estetikk.

Emballasje

Aluminiumsekstruderingsmaskiner brukes til å produsere emballasjematerialer som aluminiumsfolie og ark.Disse materialene er svært korrosjonsbestandige og kan bidra til å bevare emballerte produkter mot fuktighet og oksidasjon.

Elektro og Elektronikk

Aluminiumsekstruderingsmaskiner brukes også til å produsere profiler for elektriske ledere, kjøleribber og kretskort.Disse profilene har god elektrisk ledningsevne og mekanisk styrke, noe som gjør dem egnet for elektroniske applikasjoner.

Aluminiumsekstruderingsmaskiner er et viktig verktøy for å forme aluminiumslegeringer til ulike profiler, vinkler og former for ulike bransjer.Med sin evne til å produsere lette, sterke og korrosjonsbestandige profiler, har de blitt en integrert del av moderne produksjonsprosesser.Å forstå arbeidsprinsippet, typene og bruksområdene til aluminiumsekstruderingsmaskiner er avgjørende for alle som er involvert i produksjonen av aluminiumsprodukter.

Fenan Aluminium Co., LTD.Er en av de 5 beste aluminiumekstruderingsselskapene i Kina.Våre fabrikker dekker et område på 1,33 millioner kvadratmeter med en årlig produksjon på over 400 tusen tonn.Vi utvikler og produserer aluminiumsprofiler for et bredt spekter av bruksområder som: aluminiumsprofiler for vinduer og dører, aluminiumssolrammer, braketter og solenergitilbehør, ny energi til bilkomponenter og deler som Anti-kollisjonsbjelke, bagasjestativ, batteribrett 、batteriboks og kjøretøyramme.I dag har vi forbedret våre tekniske team og salgsteam over hele verden for å støtte de økende kravene fra kunder.

Maskiner 1


Innleggstid: 13. september 2023